Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/oleg.rivtin

Станція швидкісного трамвая «Вацлава Гавела», яку днями відкрив після ремонту мер Києва Віталій Кличко, погано пристосована для маломобільних громадян, а ремонт виконано неякісно, стверджує активіст Олег Ривтін.

«Аби потрапити до трамваїв, потрібно спершу спутитися під землю, купити квиток, а потім піднятися нагору, до зупинки. Ані ліфтів, ані підйомників тут немає. За доступність відповідають металічні рейки», – пише він.

Замість пандусів – металічні рейки. На фото видно, що жінка пересуває візок сходами: ймовірно, їй незручно користуватися рейками. Фото: facebook.com/oleg.rivtin

На шляхопровід від станції маломобільним киянам можна піднятися лише двома ліфтами, які наразі не працюють. На сходах відсутні не лише пандуси, але й металічні рейки.

На цих сходах немає ані пандусів, ані рейок. Фото: facebook.com/oleg.rivtin

Ліфти не працюють. Видно, що ремонт ще не завершено, хоча станцію офіційно відкрили. Фото: facebook.com/oleg.rivtin

Так само закрита каса, яка працювала під час відкриття станції, і яку зафіксували для офіційних фото.

На станції є вдосталь тактильної плитки, проте її не поклали перед пішохідним переходом, що веде на станцію. Також на фото нижче бачимо, що на переході відсутнє пониження бордюру. Втім, у коментарях зазначають, що цей перехід взагалі прибрали, а розмітка залишилася.

Наземний перехід, за словами коментаторів, мають прибрати – саме тому тут немає пониження рівня бордюру. Фото: facebook.com/oleg.rivtin

Ривтін розкритикував якість покриття ФЕМ-плиткою та кольорові наліпки, якими обклеєно стіни переходу і які вже відклеюються.

Плитку покладено неякісно. Фото: facebook.com/oleg.rivtin

На фото видно не лише наліпки, що відходять від стіни, але й якість укладки плитки. Фото: facebook.com/oleg.rivtin

Пост охоронця виглядає як завішаний наволочкою старий стілець.

Фото: facebook.com/oleg.rivtin

Смітників не встановили, замість них – картонні ящики.

Імпровізований смітник. Фото: facebook.com/oleg.rivtin

Одне скло вже розбите. Фото: facebook.com/oleg.rivtin

Нагадаємо, у травні минулого року завершили довготривалий ремонт станції швидкісного трамвая «вулиця Генерала Потапова». Через два тижні зі стін почала відвалюватись плитка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button