Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Візуалізація: podolgrad-vintage.com.ua

20 лютого місце будівництва ЖК «Поділ Град Вінтаж» на за адресою Вознесенський узвіз, 28-30, опечатали у виконання рішення Подільського райсуду Києва від 6 лютого. Про це повідомляє Наш дом Воздвиженка.

Об’єкт визнали речовим доказом у кримінальному провадженні, порушеному у вересні 2018 року. Йдеться про ч.4 ст. 190 (шахрайство в особливо великих розмірах), ч.1 ст.382 (невиконання судового рішення) та ч.2 ст. 15 (замах на злочин) Кримінального кодексу.

Фото: Наш дом Воздвиженка

Житловий комплекс намагалися будувати у межах історично-архітектурного заповідника «Стародавній Київ». Проект ЖК «Поділ Град Вінтаж» передбачає 11-13 поверхів та шість секцій у псевдоісторичному стилі.

Слідство встановило, що забудовники – продавав квартири в незбудованому ЖК, не отримавши від КМДА та Міністерства культури дозволів на будівництво та проведення земельних і археологічних робіт.

Візуалізація: podolgrad-vintage.com.ua

Будівництво замовило Київське навчально-виробниче підприємство №3 Українського товариства сліпих, а будівництво виконувала компанія «Північно-Український Будівельний Альянс».

Торік проти ЖК «Поділ Град Вінтаж» виступив депутат Сергій Лещенко. «Новий будинок на перехресті Вознесенського узвозу і вулиці Глибочицької остаточно перетворить транспортну магістраль, яка йде з Подолу, в один суцільний затор», – заявляв він.

У березні 2018 року Державна архітектурно-будівельна інспекція анулювала дозвіл на початок будівництва ЖК «Подол Град Вінтаж».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button