Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Lipki Island City Resort

Одним із можливих проектів, які розглядаються власником території заводу «Кузня на Рибальському» (колишня «Ленінська кузня»), є Lipki Island City Resort, рендери якого надало «Хмарочосу» джерело.

Нещодавно бізнесмен Сергій Тігіпко заявив, що планує побудувати на території заводу «Кузня на Рибальському», яку торік придбав у Петра Порошенка, житловий масив.

Який проект обере забудовник – ще не вирішено, але, за даними джерела, наразі розглядаються три пропозиції, одна з яких від City One Development.

Раніше девелоперська компанія City One збудувала ЖК «Святобор», ЖК «Бульвар Фонтанів», ЖК «Новопечерські Липки» та інші житлові комплекси.

У 2016 році Київрада затвердила ДПТ (детальний план територій) Рибальського острова, який передбачає забудову промислових зон житлом та мультифункціональними будівлями.

Зокрема, план збільшує площу кварталів багатоквартирної забудови з 5,3 гектара до 44,4 гектара і скорочує площу ділянок іншого призначення з 71,62 гектара до 3,95 гектара.

Кількість населення Рибальського, за ДПТ, має зрости з 1300 осіб до 21 тисячі протягом п’яти років.

Lipki Island City Resort

Lipki Island City Resort

Lipki Island City Resort

Lipki Island City Resort

Lipki Island City Resort

Lipki Island City Resort

Lipki Island City Resort

Lipki Island City Resort

Читайте також: Новий Поділ: яким девелопери бачать майбутнє київського річкового порту

У грудні 2016 року компанія SAGA Development розпочала будівництво житлового кварталу Rybalsky поряд з «Кузнею на Рибальському».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button