Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23578 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Початок демонтажу Шулявського шляхопроводу. Фото: facebook.com/davtyan.dmytro

Вранці в понеділок 18 березня на проспекті Перемоги від метро «Житомирська» до метро «Шулявська» утворився п’ятикілометровий затор, про що свідчать Google Maps.

Згодом «пробка» скоротилася до метро «Святошин», потім – до «Нивок». Через початок демонтажу Шулявського шляхопроводу також утворилися затори на Борщагівці.

Фото: facebook.com/davtyan.dmytro

Демонтаж Шулявського шляхопроводу розпочали в ніч проти 17 березня.

Фото: facebook.com/Vitaliy.Klychko

Одночасно будуватимуть нову конструкцію – неповний чотирилисник з трьома з’їздами, спроектований інститутом «Київдормістпроект».

Нагадаємо, петиція про врахування у конкурсі проекту альтернативної розв’язки Віктора Петрука двічі набирала необхідну кількість голосів, але і в Київраді її проігнорували.

Фото: facebook.com/davtyan.dmytro

Наприкінці року знесуть ливарний цех заводу «Більшовик» – на його місці буде новий заїзд на шляхопровід. Повна реконструкція Шулявського шляхопроводу коштуватиме місту близько мільярда гривень. За оцінками, роботи триватимуть 17 місяців.

Маршрутки та комунальний транспорт із 17 березня їдуть за новими маршрутами. З докладною схемою руху громадського транспорту можна ознайомитися тут, а зі зміною руху маршруток – тут. Схема об’їзду – тут.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button