Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

 

Міжнародна асоціація інтер’єрного дизайну IIDA у сорок шостий раз визначає найкращі інтер’єри року. Місія організації полягає у підтримці дизайн-проектів, які допомагають вирішувати бізнес-задачі. Серед 12 найкращих інтер’єрів з Європи, Азії та США цього року відзначено і український проект – дизайн ресторану в’єтнамської кухні NAM.

Європа

Ресторан

Фото: Андрій Безуглов

Єдиним східноєвропейським та українським проектом у фіналі став інтер’єр ресторану сучасної в’єтнамської кухні NAM. Він знаходиться на Великій Васильківській, 48. Автори – студія YOD Design Lab.

Магазин одягу

Фото: Пол Отт

У фіналі також опинився австрійський інтер’єр – магазин одягу Golden Ribbon у місті Грац. Дизайнери – INNOCAD architecture.

Заміський будинок

Фото: Евут Хайберс

Дизайнери бюро i29 interior architects та бюро Кріса Коларіса привели у фінал інтер’єр приватного заміського будинку на півночі Нідерландів.

Азія

Ресторан

Фото: Дік.Л

Серед азійських проектів у фіналі – лише китайські. Одним з них став інтер’єр ресторану Hyperion Light Year, що в Чунцині. Розробляли його в бюро Кайла Чана Associates Design Ltd.

Кінотеатр

Фото: Джонатан Лейонхуфвуд

Другий азійський проект у фіналі – кінотеатр Yinxing Cinema всередині торговельного центру Wuhan Panlong Plaza в місті Ухань. Розробляли дизайн у бюро One Plus Partnership Limited.

Спа-салон

Фото: Чжан Цин

Третій азійський проект – інтер’єр спа-салону Jiyu Spaу в Шанхаї. Його розробили в бюро Shanghai Hip-Pop Design Team.

Дитяча зона

Фото: Дірк Віблен

Останнім азійським проектом у фіналі став інтер’єр дитячої зони Kid’s World. Він знаходиться у торговельному центрі Shanghai Joy City. Дизайнери – бюро ARIZON DESIGN.

США

Ресторан

Фото: Емілі Ендрюс

Серед ресторанних інтер’єрів США у фіналі опинився заклад на Манхеттені під зручною назвою Manhatta. Розробник інтер’єру – архітектурна фірма Woods Bagot.

Готель

Фото: Гаріс Кенжар

Інтер’єр готелю Woodlark у Портленді вивів у фінал конкурсу одразу три бюро: Oculus Inc. із Міссурі, R&A Architecture + Design із Каліфорнії та Smith Hanes Studio із Джорджії.

Середня школа

Фото: Метью Мілман

Roseland University Prep – це маленька середня школа в Каліфорнії. Проектувальники – студія Aidlin Darling Design.

Лавка з морозивом

Фото: Костас Пікадас

Взимку в бронкському ТЦ Bay Plaza відкрилась лавка з морозивом, оформлена у пастельних тонах. Її інтер’єр розробили нью-йоркські дизайнери з бюро Asthetique.

Салон-ательє

Фото: Том Россітер

Optimo Hat Company – це салон-ательє капелюхів у Чикаго, штат Ілінойс. Авторами інтер’єру стали дизайнери бюро Skidmore, Owings & Merrill LLP.

Дивіться також, як виглядають найкращі будівлі року за версією видання Archdaily

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button