Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23626 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kyivwinerun

21 квітня на території київського ВДНГ відбудеться винний забіг Kyiv Wine Run на дистанції п’ять кілометрів.

Забіг проходитиме під час Фестивалю сиру та вина. Учасники винного забігу, відповідно, матимуть право безкоштовного входу на фестиваль. Також організатори обіцяють подарувати після фінішу брендований келих.

Переможців забігу серед жінок і чоловіків нагородять трьома ящиками вина. За друге місце дають два ящики, а за третє – один.

Організатори закликають учасників бігти в оригінальних костюмах. На попередніх заходах приходили у костюмах краба, динозавра, медсестри і супермена. Власників найоригінальнішого вбрання також нагородять призами.

Фото: facebook.com/kyivwinerun

Учасникам не обов’язково змагатися за перше місце і взагалі поспішати під час забігу. Для таких на маршруті встановлять піт-стопи, на яких можна випити ще вина.

Командам, які включають від п’ять до десяти осіб, надається знижка 10%, більше ніж 10 осіб – 15%.

Вартість реєстрації до 20 квітня коштує 450 гривень. З 21 квітня – 500 гривень. Вже зареєструвалося понад 400 учасників.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button