Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: SKO4

В суботу, 20 квітня, у клубі Otel` відбудеться електронна вечірка «RECYCLED / ПЕРЕРОБЛЕНО». Організатори збираються поєднати електронну музику з екологічним просвітництвом, а прибуток від квитків передадуть сортувальній станції «Україна без сміття».

У лайнапі заявлені українські та іноземні діджеї: Ketamine Paris Hilton, Monseigneur Oyster, Underdog, Maksym Tkachenko, Ilia Midnyte, Krueger, DJ Rab, Barsuk, Elija та A.Mogyla.

Промоутером вечірки виступає культурно-музичний журнал «Північ». «Хмарочос» дізнався, що програму «RECYCLED / ПЕРЕРОБЛЕНО» формує еко-активіст Саша Вері. Він вважає за ефективне використовувати подібні заходи для популяризації екоцентристських ідей.

«Будуть медіа-інсталяції. Я працюю над об’єктом, на який проеціюватиметься зображення звалища. Це свого роду імітація “музею майбутнього”, де експонатами стають проблеми минулого», – розповів Саша «Хмарочосу».

Повідомляється, що на вечірці також сортуватимуть сміття, а всіх прихильників «еко-настрою» організатори збиратимуть у спільноту.

Вартість входу на «RECYCLED / ПЕРЕРОБЛЕНО» становить 100 гривень, початок – о 22:00. Клуб Otel` знаходиться за адресою вулиця Нижньоюрківська, 31. За оновленнями можна стежити на сторінці заходу.

Нагадаємо, в Києві відкрився хіп-хоп-бар із грецькими стравами. Також фестиваль Brave! Factory оголосив перших 10 виконавців.

Читайте також: Берлінські нічні клуби надаватимуть притулок бездомним. Як це можливо?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button