Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Проект «Спрощення» Відкритої групи, 2013 рік. Автори «вирівняли» сходи. Фото: open-group.org.ua

В арт-центрі Closer на вулиці Нижньоюрківській, 31 стартує п’ятий сезон лекцій про мистецтво «Образ» – цього разу присвячений сучасним українським художникам.

У попередні роки лекції охоплювали світове мистецтво з XV до XX століття. Тепер українські художники розповідатимуть про своїх колег – таких як Аліна Клейтман, Іван Світличний. Розповіді крізь призму особистого досвіду та професійної діяльності.

Сезон відкриється о 19:00 15 травня лекцією художника Нікіти Кадана про Відкриту групу. Проект «Падаюча тінь Мрії на сади Джардіні» цього художнього угруповання зараз презентує Україну на Венеційській бієнале.

Проект передбачав політ літака «Мрія» над Венеційськими садами дев’ятого травня. Польоту не сталося, натомість художники створили міф про цю уявну подію.

Лекції відбуватимуться щосереди. Вхід вільний, але потрібно зареєструватися.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button