Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Велодень в Києві 2018

Першого червня з 8:00 до 13:00 на центральних вулицях Києва відбудеться 13 Всеукраїнський велодень у Києві. В цей час деякі вулиці будуть закриті для автомобілів. Про це повідомляє КМДА.

Маршрут велопробігу:Софійська площа – Володимирський проїзд – Михайлівська площа – вулиця Велика Житомирська – Львівська площа – вулиця Ярославів Вал – вулиця Володимирська – Софійська площа – Володимирський проїзд – вулиця Михайлівська – Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – Володимирський узвіз – Поштова площа – вулиця Набережно-Хрещатицька – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – Північний міст – вулиця Труханівська – парк «Муромець».

Читайте також: По всьому світу встановлюють стаканчики на намальованих велосмугах. Щоб показати небезпеку для велосипедистів

Організатори «Велодня» нагадують, що вони є повноцінними учасниками руху та пояснюють, що йдуть на акцію через необхідність показати повагу до міста, екології та часу.

Читайте також: «Від мавпи до людини»: як австралійські водії оцінюють місцевих велосипедистів?

«В цей день ми можемо рухатись безпечно, бо у нас є дозволи, перекриття вулиць, підтримка поліції, наших веломаршалів та Мотохелпу, але наша мета – щоб це було нормою в будь-який день», – зазначають організатори.

Стежити за оновленнями події можна на її сторінці.

Читайте також: Острівці безпеки, велопарковки, скейтпарк: як виглядають вже реалізовані проекти Громадського бюджету?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button