Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КВЦ «Парковий»

Кілька працівників Адміністрації Президента повідомили, що орган планує переїхати у КВЦ «Парковий» впродовж року. Про це повідомляє Liga.net з посиланням на анонімні джерела з Адміністрації та керівництва КВЦ.

«З юристами якесь спілкування триває. Але воно стосується оренди. Питання про цифри наразі не стоїть, позаяк немає концепції. Вони самі не знають, чого хочуть», – зазначив виданню анонімний представник КВЦ.

Про плани переміщення АП Володимир Зеленський заявляв ще до другого туру президентських виборів. Офіційно в його команді про нове місце для Адміністрації не повідомляють, однак зазначають, що обиратимуть з-поміж варантів у центрі Києва та на околицях. Зеленський збирався розташувати Адміністрацію Президента так, щоб кортеж не заважав містянам, зазначає видання.

Колишній заступник голови АП Дмитро Шимків повідомляв, що переїзд може обійтися у десятки мільйонів доларів, однак у прес-службі Зеленського спростували це припущення.

«Позолочений декор, ліпнину, шкіряні меблі, гардини та дубове панно ми перевозити не збираємось», – зазначили в АП, при цьому не відповівши на питання про вартість переїзду.

У Зеленського також збираються скоротити штат АП. На час зміни влади максимально допустима кількість працівників АП становила 432 кадри. Припускають, що в нинішній будівлі буде облаштовано Музей влади.

У прес-службі Президента також повідомили, що переїзд відбудеться до кінця року. Зазначимо, що складнощі з цим виникають, зокрема, через необхідність збереження документів у спеціальних архівах та проведенні зашифрованої комунікації.

Читайте також: Зеленський про парковки у Києві: спочатку дайте паркомісця, а потім — штрафуйте

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button