Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: @elgrumpo_ / facebook.com/FlixBus

Найбільший оператор автобусних перевезень у Європі FlixBus оголосив про наміри зайти на український ринок, повідомляє ЦТС.

11 червня представники компанії проведуть прес-конференцію в Києві, на якій розкажуть про плани співпраці з українськими автобусними компаніями та новий стандарт міжміських перевезень в Україні.

Зараз маршрути FlixBus сполучають понад 2000 населених пунктів у 29 країнах.

У 2016 році FlixВus продавав квитки на автобуси зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін та інші європейські міста. Ці поїздки здійснювала компанія Leo Express.

Так само у 2017 році інший партнер FlixВus – компанія Umbrella – здійснювала автобусні перевезення з Києва, Львова, Рівного і Житомира до Польщі та Чехії. Квитки Київ-Прага коштували від 5 євро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button