Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

26 червня в бібліотеці КПІ команда проекту Мапа Реновації розкаже про потенціал закинутих просторів Києва.

Група ентузіастів розробляє на базі Open Data Incubator карту, яка показуватиме усі закинуті будівлі Києва, їхній стан, виконавчі провадження, відомості про цільове призначення землі тощо.

Мапа Реновації також включатиме семантичну карту, складену з фізичних і юридичних осіб, подій, судових рішеннь та зв’язків між ними. Це дозволить відслідковувати незаконні дії та маніпуляції щодо будівель.

Мапа агрегуватиме в онлайн-режимі дані з різних джерел: відкриті дані, земельний кадастр, актуальні повідомлення від волонтерів тощо.

Команда Мапи Реновації нагадує, що у закинутих історичних будівлях Києва час від часу трапляються пожежі, відбуваються незаконні приватизації та знесення.

Зустріч відбудеться о 19:00 в Культурно-освітньому центрі Бібліотеки КПІ. Організатори просять брати з собою документ, що засвідчує особу. Подробиці на сторінці події у Facebook.

Нагадаємо, у лютому втретє горів закинутий будинок 1902 року на вулиця Січових Стрільців, 91. Через постійні пожежі перетворився на руїни прибутковий будинок купця Вертипороха на Межигірській 33/19.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button