Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23449 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Наслідки зливи на Либідській

У соцмережах та мессенджер-спільнотах кияни діляться знімками зливи, яка пройшла 27 червня. Після шквалу в місті призупинився рух транспорту, деякі ділянки стали важкодоступними для пішоходів.

На сайті КМДА повідомляють, що після зливи рятувальники виїхали натягувати брезент на дах психоневрологічної лікарні, з якого зірвало шматок внаслідок негоди. Річка Либідь вийшла з берегів та підтопила в’їзд до автостанції «Видубичі».

Невеликі підтоплення відбулися у тунелі на проспекті Степана Бандери (під залізничною платформою «Зеніт»), на вулиці Ромена Роллана, на перетині вулиць Кирилівської і вул. Сирецької.

Контрактова площа

Біля станції метро «Либідська»

Біля станції метро «Либідська»

Нивки після шквалу

Вулиця Льва Толстого. Фото: Bogdan Maylove / facebook

Троєщина. Фото: Ксюша Вернигора / facebook

Зазначимо, що під час зливи минулого року система відкачування води відмовила через блискавку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button