Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ралі на ретровелосипедах

Субота–неділя. Антуражний заїзд на Вінничині.

Хоч у назві є слово «ралі», заїзд буде не гоночним, а розслабленим. На Le Voyage Vintage запрошують усіх, хто любить велосипед і велоспорт та готовий заради цього виїхати у Вінницьку область на вихідний. Організатори пропонують підсилити антураж заїзду – вдягтися стильно під свій велосипед. Регламент можна подивитися за посиланням.
Учасників забезпечать житлом та обідами. Обіцяють також мальовничі краєвиди вздовж Вінничини.


Місце: село Іванів (Янів), Калинівський р-н, Вінницька область

Дата: 29, 30 червня

Вартість: 1000–1500 гривень


Circus Night Market

Субота–неділя. Цирк, фокуси, електроніка!

Одразу ж попередимо, що циркові вихідні на ВДНГ пройдуть без дресированих тварин. Традиційно виступатимуть, натомість, фокусники, жонглери та повітряні гімнасти. В суботу ввечері гратимуть резиденти клубу L8 Park, а в неділю – Masterskaya. Кажуть, що минулі тусовки на Куражі вже допомогли зібрати значну сумму на відновлення згорілої музичної школи в Золотоноші.


Місце: ВДНГ / проспект Академіка Глушкова, 1

Дата: 29, 30 червня

Час: час різниться для кожного дня

Вартість: 350 гривень у суботу, 250 гривень у неділю, на сайті Concert.ua — 250 грн (дітям до 12 років, людям з інвалідністю, людям пенсійного віку, учасникам АТО, вагітним та іменинникам безкоштовно)


Що відомо про локацію

Звести на Академіка Глушкова виставковий центр запропонував Хрущов. Побудували його у п’ятдесятих, впродовж шести років. ВДНГ відвідувала навість Маргарет Тетчер. За останній рік тут пройшов, зокрема, фестиваль пива, локальник Burning Man, вечір електронної музики в шахті та фестиваль мейкерства.

Радянський Поділ. Лекція: Монументальне мистецтво

Четвер. Чи достатньо ви знаєте про мистецькі маркери Подолу?

На старому Подолі не завжди можна помітити вітражі, мозаїки, декоративні чеканки та керамічні панно – частково їх приховують інтер’єри громадських будівель. Разом з тим усе це залишається важливим візуальним маркером Києва. Тож наступного четверга мистецтвознавиця Женя Моляр розповість про нього більше, аби ми краще розумілися на мистецькому колориті Подолу.


Місце: КАРЗ-12, Костянтинівська, 73

Дата: 4 липня

Час: 19:00–20:00

Вартість: 200 гривень


Що відомо про локацію

КАРЗ-12 – це урбаністична спільнота Києва на території, яку за кілька років забудують житловим комплексом. Забудовник запропонував об’єднатися у викуплених територіях колишнього заводу Агентам змін, «Хмарочосу», мультидисциплінарникам Urban Curators та транспортним планувальникам А + С. На нижньому поверсі за залізними дверима тут проводять події, важливі для міста: лекції, вечірки, покази та багато іншого.

Діджей Тапольський на ставку

Четвер. Ніжний драм’н’бейс.

Діджей Анатолій Тапольський запрошує киян танцювати на ставок з музичною програмою «Найкраще, улюблене і тільки для вас». Каже, що в четвер драм’н’бейс звучатиме з особливою ніжністю. Минулого разу приходив на КАРЗ-12, а ще раніше організував зустріч на Велотреку.


Місце: STAV14 wake park / Проспект Перемоги 135

Дата: 4 липня

Час: 20:00–22:00

Вартість: вхід вільний


Каяко-прогулянка у Гідропарку

Вівторок. Як налаштуватися на спокій ще на початку буднього дня?

Радимо спробувати катання каяком зранку, бо це гарна активність під час спеки та нагода побачити Київ спокійним. Плюс, пишуть, що в час проведення на Дніпрі можна побачити тумат, схід сонця, а також подихати чистим повітрям. Прогулянка закінчиться раніше, ніж має настати спека.


Місце: Каяк Каное Центр на Гідропарку за Венеціанським мостом

Дата: 2 липня

Час: 7:30–9:30

Вартість: 130 гривень з учасника


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button