Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Скріншот із відео: Дмитро Макагон

Патрульна поліція виписала два адміністративні штрафи водію, який заїхав на позашляховику Mercedes на велопішохідний міст.

Автомобіль помітили на новому мосту 17 червня. Фото і відео викликали розголос у соцмережах і розлютили мера Києва Віталія Кличка. Також користувачі інтернету визначили особу водія — ним виявився 25-річний киянин.

Водія оштрафували за ч.4 ст.126 (за керування транспортним засобом, будучи позбавленим прав) та ч.1 ст.122 (за проїзд по пішохідному мосту). Перша стаття передбачає штраф у 510 гривень, друга – 255 гривень.

Як зазначив речник патрульної поліції Києва Роман Мартинюк, раніше суд вже позбавив водія права керування транспортним засобами: за керування у стані сп’яніння.

Поліція пише, що водія кілька разів запрошували на розгляд його справи, але він не з’явився.

Велопішохідний міст із Володимирської гірки до Арки дружби народів відкрили 25 травня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button