Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: прес-служба КМДА

Мер Києва Віталій Кличко подасть позов про захист честі та гідності проти генерального директора телеканалу 1+1 Олександра Ткаченка. Про це міський голова повідомив Радіо НВ.

«В останні часи маніпуляції в передачах стосовно мера несподівано піднялися. І маніпуляції неприємні, я буду зараз подавати за захист честі та гідності до суду», – заявив Кличко.

«Наприклад, озвучили, що скляний “міст Кличка” – вкрали гроші, що міст коштував стількісь грошей, а став удвічі дорожчим… Вартість мосту не зросла, вони зманіпулювали: взяли всі гроші, які пішли на Володимирську гірку, на парк Хрещатий, на укріплення стінок тощо», – додав він.

Кличко вважає, що Ткаченко претендує на посаду голови Офісу президента або мера Києва.

Ткаченко балотується до Верховної Ради дев’ятим номером у списку президентської партії «Слуга народу». В інтерв’ю theБабель він розкритикував київську владу.

«Для мене важливо, щоб нарешті ухвалили закон про столицю. У Києві існує один центр прийняття рішень – Київрада. Є мерія і КМДА, і вони, як і раніше, суміщені. У місті немає самоврядування. Це створює великі можливості для корупції, чим уже п’ять років користується київська влада і мер… У Києва вкрали п’ять років нормального розвитку», – заявив Ткаченко.

Раніше голова Офісу президента Андрій Богдан допустив, що Кличка може бути звільнено з посади голови КМДА. У відповідь Кличко заявив, що ініціює дострокові вибори мера, якщо повноваження мера та голови КМДА розділять, а на останню посаду призначать іншу особу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button