Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23479 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Катерина Френч, «Большой Киев» 

П’ятого липня на четвертому поверсі Національного музею історії України відкрився «Музей виборчого трешу», повідомляє прес-служба НМІУ.

В експозиції – «одні з найбільш вражаючих і абсурдних прикладів “гречкосійства” кандидатів під час виборів різних років, зібрані рухом “Чесно”».

Фото: Катерина Френч, «Большой Киев»

Організатори стверджують, що на виставці дотримано баланс експонатів від різних політичних сил, адже мета – не агітувати за якусь політсилу, а нагадати про ганебність явища підкупу виборців.

Фото: Катерина Френч, «Большой Киев»

Серед експонатів – агітаційні листівки, дитячий майданчик від депутата, продуктові набори, гречка від вигаданого депутата Жаботюка зі Зміївщини, а також пакети з секонд-хендом від Руслана Сольвара, що торік вразили виборців села Гатне.

Секонд-хенд від Сольвара. Фото: Катерина Френч, «Большой Киев»

«Музей» буде відкрито щодня до 10 серпня, у будні з 10:00 до 18:00 та у вихідні з 11:00 до 19:00. У дні тиші та парламентських виборів 20 та 21 липня виставка не працюватиме.

Фото: Катерина Френч, «Большой Киев»

Вхід – за стандартним квитком музею історії.

Читайте також: Київські мажоритарники: хто балотується у Верховну Раду в столиці? (біографії, корисні посилання)

Фото: Катерина Френч, «Большой Киев»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button