Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Повітрофлотський проспект розчистили від реклами на узбіччі, а на кількох київських вулицях прибрали вагончики з іжею та напоями. Про це повідомляють КМДА і КП «Міський магазин».

На проспекті Повітрофлотському протяжністю в шість кілометрів налічувалось 128 білбордів загальною площею більше трьох тисяч квадратних кілометрів. Прибрали 88 конструкцій, звільнивши близько двох тисяч квадратних метрів міського простору. Після демонтажу конструкцій залишилося 780 квадратних метрів реклами: 11 білбордів, 28 скролів та один сіті-лайт.

Один з основних принципів очищення міста від реклами – вона не має заважати пішоходам, перекривати знаки дорожнього руху та розміщуватись у зонах з високою концентрацією ДТП. Демонтаж відбувається в рамках «Правил розміщення рекламних засобів». Нові правила поділяють місто на п’ять форматних зон. Від реклами також планують очистити станції метро.

Зазначають, що за 2018 рік у Києві демонтували 16,8 тисяч рекламних конструкцій.

Також впродовж тижня на кількох вулицях Києва прибрали 15 самовільно розміщених автокав’ярень. Серед таких, зокрема, об’єкти на вулицях Лаврській, Великій Васильківській, Сагайдачного і Льва Толстого, а також в Маріїнському парку і на Оболонській набережній.

Нагадаємо, минулого року законні місця торгівлі в КМДА збиралися позначати голограмами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button