Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23641 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Евакуація біля Ocean Plaza. Фото: Центр організації дорожнього руху

Вранці 18 липня перед торговельним центром Ocean Plaza біля метро «Либідська» відбувається масова евакуація автомобілів, припаркованих з порушеннями.

Зазвичай автівки постійно блокують смугу громадського транспорту попри те, що в Ocean Plaza є підземний паркінг із тарифом 20 гривень за перші три години.

Це восьмий день рейдів «Звільни смугу», які здійснюють працівники Центру організації дорожнього руху та Патрульної поліції.

Загрозливо наближається ще один евакуатор. Фото: Центр організації дорожнього руху

Стрім з місця події вів ведучий програми «ЗупиниЛося» Костянтин Андріюк. Він зазначив, що під час евакуацій деякі водії продовжували паркуватися, навіть другим рядом, але більшість, побачивши евакуватор, їхали геть.

https://www.facebook.com/Andriyak/videos/vb.100000489849393/3425969410762687/?type=2&theater

Також Центр організації дорожнього руху звітував про результати евакуацій вчора, 17 липня. З бульвару Тараса Шевченка та вулиці Саксаганського перемістили дев’ять автомобілів.

Раніше ініціатива «ЗупиниЛося» публікувала фотографію вільної смуги громадського транспорту на бульварі Шевченка – водії рідше ризикують паркуватися після низки евакуацій.

У Деснянському районі готують до експлуатації новий штрафмайданчик на 100 машиномісць, адже інші два майданчики на вулицях Хоткевича і Пухівській вже переповнені.

Минулого тижня інспектори з паркування почали виписувати штрафи та викликати евакуатори.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button