Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Анна Даниленко

Роботи з будівництва наземного переходу через вулиці Нижній і Верхній Вал у Подільському районі почалися і мають закінчитися за тиждень, повідомляє співробітниця Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Анна Даниленко.

За її словами, рішення було прийнято у травні, але чекали, доки звільниться техніка «Київзеленбуду» після реконструкції Куренівського парку.

Даниленко запропонувала організувати після завершення робіт вечірку, яка слугуватиме позитивним підкріпленням.

Ініціативи будівництва наземних переходів на Валах довгий час наштовхувалося на супротив комунальників, адже на перехресті є підземний перехід. Однак він має складну структуру, захаращений торгівлею, а також недоступний для маломобільних людей. Через незручність інфраструктури на перехресті багато людей перебігають дорогу.

Читайте також: «Під землею вам краще і безпечніше». Як чиновники опираються наземним переходам на Подолі

У червні минулого року відкрили регульований наземний перехід через вулицю Костянтинівську.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button