Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Олександр Башенко. Фото зі сторінки facebook.com/ABBashenko

Учасники конференції Федерації велосипедного спорту України 20 серпня одноголосно проголосували за звільнення президента Олександра Башенка, який нагрубіянив чемпіонці Європейських ігор Ганні Соловей. Про це УНІАН повідомив голова правління Федерації велоспорту Києва Ігор Хижняк.

Новим головою Федерації велоспорту України став колишній велогонщик Андрій Гривко.

Ганна Соловей і Андрій Гривко. Фото: facebook.com/andrei.grivko

За словами Хижняка, тепер слід зареєструвати рішення в Міністерстві юстиції. Башенко може оскаржити своє звільнення в суді.

Він також додав, що Міністерство молоді та спорту України не втручалося у цей процес. Юридично Федерація велоспорту є громадською організацією і не підпорядковується міністерству. Проте раніше міністр висловлював Ганні Соловей підтримку.

У свою чергу, юристи компанії Axon Partners, які представляють інтереси Соловей, заявили, що готуються добитися від Башенка вибачень за образи в суді.

Нагадаємо, у червні українська велосипедистка Ганна Соловей виграла золоту медаль на Європейських іграх у Білорусі. Федерація велосипедного спорту України привітала з перемогою не її, а голову Київської федерації велоспорту Сергія Мухомора. Соловей дорікнула Федерації, і Башенко відповів на це образами та погрозами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button