Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Тиснява на станції «Святошин» 18 вересня. Фото: Наталя Мамчур, Сегодня

Вранці 18 вересня на вході до станції метро «Святошин» утворився затор із пасажирів, черга тягнулася від вестибюлю до підземного переходу, повідомляє Сьогодні.

На станції оголошують, що через великий пасажиропотік вхід обмежено: зайти можна було лише через дві двері. Як повідомляє видання, співробітники метро радили пасажирам скористатися іншим станціями – «Нивки» і «Житомирська».

Тиснява утворилася, зокрема у вестибюлі біля кас і турнікетів.

На станції «Святошин» працює лише один вихід з боку заводу «Антонов», інший досі закрито на ремонт.

Тиснява на станції «Святошин» 17 вересня. Фото: Дмитро Беспалов

Вчора, 17 вересня, директор компанії А+С Україна Дмитро Беспалов зазначив, що тиснява на вході до метро «Святошин» спостерігається й о 9:30, що вже не має бути годиною пік. «Значить, київські “піки” змушено розплющуються, а кияни систематично запізнюються на роботу», – пише він.

Складна транспортна ситуація склалася через ремонт Шулявського та Борщагівського шляхопроводу, а також закриття маршрутів швидкісного трамвая.

У Facebook-групі «Борщагівка» більшість постів присвячено транспортному колапсу. Мешканці розповідають, що доводиться долати великі відстані пішки, дорога до роботи часом займає 2,5 години.

«Коротко про себе: живу і працюю на острові Борщагівка», – резюмує учасниця групи Gala Burlutska.

Затор на вулиці Святошинській 17 вересня. Фото: Dmitry Krasnov

На цьому тлі дорожні аварії практично паралізують рух транспорту. Зокрема, ввечері 17 вересня в районі метро «Академмістечко», «Житомирська» і навіть «Нивки» утворилися багатокілометрові затори через аварію зі скутером на Окружній дорозі: було перекрито відразу три смуги.

Нагадаємо, кияни витрачають у середньому на 46% більше часу в дорозі через затори, згідно з даними моніторингового сервісу TomTom.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button