Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Велика частина нововведень стосуватиметься саме безпеки пасажирів Uber. Зокрема, щоб переконатися, що користувачі додатку сідають у потрібний автомобіль, вони зможуть отримати чотиризначний код. Його потрібно буде назвати водію, і він зможе розпочати поїздку тільки після введення правильного коду в систему. 

Крім того, для водіїв запрацює оновлена система ідентифікації у реальному часі.

Сьогодні їх просять зробити селфі, а незабаром додаток запропонує також зробити серію базових рухів, наприклад, посміхнутися або підморгнути. 

Якщо раніше пасажири Uber повинні були завершити поїздку, щоб звернутися до підтримки, тепер повідомити про проблеми з безпекою можна буде під час руху. Новий додаток також дозволить надсилати текстові повідомлення на номер 911 у містах та регіонах, що підтримують цю функцію. Інформація про поїздку – номер та марка автомобіля, геоданні – буде заповнюватися автоматично. 

Частина нових функцій повинна покращити роботу водіїв Uber, зокрема, компанія додала можливість прогнозування заробітку. Крім того, додаток почне показувати рівень попиту в окремих районах міста як серед пасажирів, так і інших водіїв. А опція Back to Busy Area допоможе знайти замовлення після того, як водій завершив поїздку в «тихому» районі. 

Фото: Unsplash

Для користувачів у компанії також представили місячну підписку на послуги Uber, яка гарантуватиме постійний тариф на перевезення, що не залежить від часу та попиту і безкоштовну доставку Uber Eats. Поки така функція буде доступною у десяти містах. 

З наступного місяця на карті у додатку Uber почнуть відображатися доступні велосипеди та скутери компанії. Зараз такі шейрингові опції доступні у 28 містах. Uber також презентувати нові велосипеди і скутери JUMP, які мають змінну батарею, та станції JUMP Charging Kiosk. Вони дозволять замінити розряджену батарею на повну без переривання поїздки.

Uber також оголосив про початок роботи додатку Transit у Caн-Франциско, Мехіко і Парижі зараз та ще семи містах до кінця року.

Компанія працюватиме у партнерстві з системами громадського транспорту в цих містах, показуючи зупинки, маршрути та розклад руху в реальному часі. 

Зміни також торкнуться функції Uber Eats: тепер при замовленні їжі користувачі можуть повідомити ресторани про харчові алергії або дієтичні обмеження. Для того, щоб зменшити кількість сміття та пластикових відходів, ресторани перестануть додавати столові прибори та соломинки за замовчуванням, клієнти повинні будуть попросити про них під час замовлення. 

Крім того, компанія задекларувала намір до 2025 року на 100% забезпечити всі свої офіси в США відновлювальною енергією та працювати у партнерстві з неприбутковою організацією Feeding America для подолання проблеми голоду в США. 

Читайте також: Uber Shuttle запустив новий рейс «Південна Борщагівка-Еспланадна»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button