Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Маршрут пролягатиме від вулиці Булгакова через проспекти Леся Курбаса і Відрадний до Повітрофлотського проспекту, далі через вулицю Велику Васильківську до кінцевої зупинки на Еспланадній. Рейси курсуватимуть у будні з 7:00 до 21:00 з частотою раз на 15 хвилин.

Досі діяли п’ять маршрутів Uber Shuttle:з Виноградаря через Поділ і Хрещатик до площі Перемоги; з Дарниці через Печерськ до Либідської; з Солом’янки до Бессарабки; з Троєщини на поділ і Печерськ; з Оболоні до «Золотих воріт».

Поїздка вартує 15 гривень за відстань до восьми кілометрів, 20-25 гривень – за 8-16 км, і 30 гривень за довші відстані.

Зазначимо, що компанія Uber запустила функцію Uber Shuttle у своєму додатку для виклику авто в середині травня 2019 року.

Для того, щоб замовити місце в Uber Shuttle, потрібно перейти в додаток, зазначити власне місцезнаходження та пункт призначення. Якщо один із доступних маршрутів проходить в радіусі кілометра від цих точок, опція Shuttle з’явиться у переліку доступних. Додаток також підкаже, як пройти до місця посадки.

Системи, схожі на маршрутки, діють не лише у країнах Азії та Африки, в яких відчувається криза громадського транспорту, але й у містах Європи. Наприклад, кілька компаній оперують у Великій Британії.

Нагадаємо, що киянин Дмитро Сухов протестував Uber Shuttle. Зокрема, від водіїв він дізнався, що сервіс не возить пасажирів молодше 18 років, а мобільний застосунок поки не дозволяє забронювати більше одного місця.

Також йому повідомили, що Uber планує запустити шатли до аеропортів, зокрема від метро «Харківська» до «Борисполя». Дмитро їхав у новому мікроавтобусі Volkswagen Crafter з кондиціонером. Він мав можливість розрахуватися і карткою, і готівкою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button