Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Київська міська державна адміністрація – КМДА

Півтора мільйони безконтактних карток для е-квитків вартістю в 42,97 мільйонів гривень закупить КП «ГіОЦ» в ООО «Компанія Спекл», повідомляє КиєвВласть з посиланням на електронну систему публічних закупівель.

Підряник має надати 42 типи карт із різними опціями і комбінаціями. Ціна однієї карти становить від 22,95 до 23,87 гривень. Продають картки киянам по 50 гривень. Згідно з документами відсоток відмови картки при активізації має становити не більше 0,5%, термін дії картки – не менше трьох років в разі відсутності механічних пошкоджень.

Картки поставлятимуть партіями, залежно від фінансових можливостей замовника. При цьому дія договору закінчується 26 грудня 2019 року.

Основний вид діяльності ООО «Компанія Спекл» – виробництво пластмасових виборів. Компанію заснували Тетяна Шевченко (49%) і Юлія Чужик (51%) у 2004 році з уставним капіталом 130,5 тисяч гривень. Компанія вперше співпрацює з КП «ГіОЦ».

Ще дві компанії – ДП «Поліграфічний комбінат Зоря» та ООО «Пластик карта» подавали свої пропозиції до участі в конкурсі. Утім, пропозиція першої компанії була дорожчою, а другу компанію не допустили до участі через невідповідність вимогам банківської гарантії.

Нагадаємо, що 31 жовтня Київ повністю перейде на е-квиток.

Читайте також: Автомати для поповнення е-квитка підключили на 15 станціях метро (перелік)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button