Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кадр із запису камери відеоспостереження

Восьмого жовтня мешканці мексиканського міста Лас-Маргарітас прив’язали мера Хорхе Луїса Ескандона Ернандеса до пікапа та протягли вулицею, повідомляє Бі-бі-сі.

Протестувальники були розлючені тим, що в місті не лагодяться дороги, в той час як це було передвиборчою обіцянкою мера. На відео з камери спостереження видно, як автомобіль тягне вулицею людину зі зв’язаними руками.

Мера звільнила від нападників поліція. Під час сутичок кілька людей постраждали. Одинадцятьох осіб було арештовано за участь в екзекуції.

Повідомляється, що сам мер не дістав серйозних поранень. Він заявив, що висуватиме звинувачення у викраденні та замаху на вбивство.

Це вже другий напад мешканців міста. Чотири місяці тому група людей увірвалася в офіс мера і, не виявивши його там, розтрощила приміщення.

Самого Ескандона Ернандеса арештовували за підозрою в участі в сутичках з прихильниками конкурента на виборах мера. Його звільнили за браком доказів.

Читайте також: Париж, Барселона, Амстердам: 6 жінок-мерів, які змінюють свої міста

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button