Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 65 днів. За цей час ми опублікували 24558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Марина Рассолова‎

Заступник голови КМДА Валентин Мондріївський заявив, що міська влада ініціює розрив договорів із підприємством «pontem.ua» через систематичні порушення стандартів якості харчування.

 

Фото: Aleksander Krikunov‎

 «Кричущий випадок в школі №332 Дарницького районну вимушує мене звернутись до замовника послуги з організації харчування, а саме до Дарницької в місті Києві державної адміністрацій, з вимогою проведення ретельної перевірки разом з ГУ Держспоживслужбою фактів викладених в соціальних мережах, негайного відсторонення компанії «ПОНТЕМ. УА» від надання послуг у цій школі на час проведення перевірки, термінової (до 15.10.2019 року) організації альтернативного харчування для дітей школи №332 та гімназії «Київська Русь», та прийняття адекватних рішень», – коментує ситуацію Валентин Мондріївський.

Батьки дітей із 322 школи скаржаться, приміром, на випадки, коли школярі виявляли в порціях кісточки від слив, які діти з’їли на попередній зміні.

Крім того, на початку місяця в тій же 322 школі під час перевірки виявили спальню шеф-кухаря та її сина в комірці їдальні. Також під час перевірки знайшли підгнилі томати, переморожене м’ясо, крупи без стікерів і багато інших порушень.

Управління освіти має право достроково розірвати договір із постачальником у разі надання неякісних послуг. Утім, замінити підприємство можна тільки через торги. «Pontem.ua» виграв тендери у кількох районах Києва, адже пропонує найнижчі ціни, на які орієнтується тендерна система.

Читайте також: У 27 київських школах запровадять меню на вибір — і за рецептами шеф-кухаря

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button