Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Іван Федоров

Учора, 20 жовтня, Кабінет Міністрів ухвалив низку кадрових рішень, серед яких призначення Івана Федорова першим заступником губернатора Запорізької області, а, відтак, Федоров полишає посаду керівника Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, яку він обійняв  улітку цього року. Він пропрацював керівником департаменту менше півроку.

До КМДА Федоров працював заступником мера Мелітополя і у виконкомі міськради Запоріжжя. Також є депутатом Запорізької облради від фракції «Солідарність». Вчився у КПІ, згодом – у Дніпропетровському регіональному інституті державного управління. На даний момент Федорову тридцять один рік.

До призначення Федорова Департамент транспортної інфраструктури очолював Сергій Симонов, який пішов з посади у грудні «за згодою сторін».

Читайте також: У Департаменті транспортної інфраструктури КМДА бракує понад 100 співробітників

Нагадаємо, що радник мера Києва Максим Бахматов зібрав групу з чиновників і комунальників, щоб покращувати трафік у столиці. Група спробує «на практиці показати, що громадський транспорт їде швидше, ніж приватний». Заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури Дмитро Рахматуллін керуватиме в складі групи інспекцією з паркування, організовуватиме єдину точку для оформлення оплати порушником евакуації.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button