Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23582 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Спільнота ентузіастів запустила мережу україномовних подкастів Радіо Поділ.

«Якщо коротко: хіпстери придумали радіопередачі, назвали це подкастами та роблять для них спеціальні додатки», – пише співзасновник проєкту Павло Бондаренко.

«Радіо Поділ» має свій сайт та сторінки у соцмережах. Наразі контект складають шість подкастів. Катерина Ятель, одна з учасниць команди, описує кожен із них.

«Доступ» Павла Бондаренка розповідатиме про технології, суспільство та інтернети. «Щотижневик» та Filmspotting – два подкасти від проєкту Vertigo про кіно та серіали. «Shake But Not Stir» – подкаст від засновників бару «Хвильовий» про барну культуру. «Держспецкомс» Анни Цяцько розповідає про комунікацію у державних органах. Подкаст «Антропоцешо» присвячений темі персональної відповідальності в епоху кліматичної кризи.

Засновники проєкту бачать мету у зміцненні громадянського суспільства.

Бондаренко каже, що «Радіо Поділ» забезпечує повний цикл виробництва подкасту: від прототипування ідеї до дистрибуції.

На «Радіо Поділ» (Radio Podil) можна підписатись через мобільні застосунки Podcasts для iOs або Google Podcasts для смартфонів з Android.

Читайте також: Як зробити свій подкаст в Україні? Розповідають автори трьох успішних проектів

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button