Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23268 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Wikipedia

Укрзалізниця не добудовуватиме Дарницький вокзал у Києві, повідомляє ЦТС з посилання на Інтерфакс-Україна. Про недоцільність проєкту добудови вокзалу повідомив директор зі стратегічного розвитку і інвестиційної політики УЗ Антон Саболевський.

«Дарницький вокзал – це складна тема. Історія уже дещо пішла вперед – там навколо побудували певну кількість комерційних центрів. Тому ми наразі не бачимо економічної доцільності добудовувати цей об’єкт», – прокоментував Саболевський.

Нагадаємо, що Укрзалізниця в 2015 році планувала відкрити адміністративну частину і торгівельний комплекс у недобудованому приміщенні Дарницького вокзалу. Йшлося також про можливість відкрити там готель. А ще у 2013 році Міністерство інфраструктури і Південно-Західна залізниця заявили про намір залучити інвесторів для будівництва вокзального комплексу на вул. Привокзальна, 3. Тоді вартість другої черги будівництва складала 1,793 млрд грн. Перша чергу будівництва завершили в 2007 році, спорудивши транзитний пішохідний тунель під всіма шляхами з виходами на платформи, південний вестибюль, південний і північний ділянки привокзальної площі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button