Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Олександр Марущак, Сьогодні

У ранкову годину пік 30 жовтня біля входу до станції «Золоті ворота» утворився натовп пасажирів, які не змогли потрапити до метро, повідомляє Сьогодні.

Напередодні метрополітен попередив, що станцію закриватимуть на вхід кожного робочого дня з 8:10 до 9:20 через ремонт шести ескалаторів. У такому режимі станція працюватиме з 30 жовтня до 9 лютого 2021 року – тобто півтора роки.

Однак чимало киян дізналися про це, прийшовши сьогодні вранці до вже зачиненої станції. Дехто телефонував на роботу повідомити, що запізниться. Хтось вирішив, що «Золоті ворота» «замінували».

Співпрацівники станції гучномовцем радили користуватися станціями «Театральна» і «Хрещатик».

За словами кореспондента газети, два нижні ескалатори працювали на підйом, третій був на ремонті; так само й верхні ескалатори.

У соцемрежах обурюються, зокрема тим, що «Золоті ворота» вирішили закривати саме в ранкову годину пік. Також пишуть, що про закриття станції не оголошують на інших станціях зеленої гілки.

Нагадаємо, ремонт ескалаторів на станції «Арсенальна» триватиме до лютого 2020 року. Із лютого 2020 року почнуть ремонтували всі чотири ескалатори на «Майдані Незалежності».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button