Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23476 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА

Підземний перехід на перетині вулиць Хрещатик та Богдана Хмельницького таки введуть в експлуатацію на початку лютого 2020 року, оскільки його ремонтували за кошти приватного інвестора. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Підземний перехід на Хрещатику перекрили у 2016 році, після чого у квітні 2017 року там облаштували перший наземний перехід на центральній вулиці Києва.

За словами Миколи Поворозника, наразі завершили реконструкцію підземного переходу, але ще не ввели в експлуатацію. При цьому наземний пішохідний перехід буде працювати паралельно з підземним. Також у КМДА заявили про плани облаштувати там острівець безпеки.

«Міська влада та інвестор дослухались до думки киян. Таким чином, за результатами спільних нарад прийнято рішення в установленому порядку розглянути питання функціонування на постійній основі наземних пішохідних переходів на перехресті вул. Хрещатик та вул. Богдана Хмельницького з облаштуванням острівців безпеки замість похилих підйомників. Разом з тим, на початку лютого наступного року буде введений в експлуатацію підземний перехід», – наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Раніше «Хмарочос», посилаючись на коментар прессекретарки Департаменту транспорту та інфраструктури КМДА, писав, що підземний перехід біля ЦУМу через вулицю Хрещатик не відкриватимуть, оскільки підземні переходи «незручні та неінклюзивні».

Нещодавно наземний пішохідний перехід зробили також на вулиці Пушкінській.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button