Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба Букінгемського палацу

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ припиняє носити натуральне хутро. Про це заявила офіційна стилістка королеви Анджела Келлі, повідомляє Evening Standard.

«З 2019 року, якщо Її Величність відвідуватиме захід у холодну погоду, аби вона була в теплі, ми використовуватимемо штучне хутро», – пише Келлі у щойно опублікованій книзі «Інший бік медалі: королева, стилістка і гардероб».

Стилістка розповіла, що у 2008 році, коли Єлизавета ІІ відвідувала Словаччину, її пальто перешили, знявши оздоблення з норки. Келлі вдягала королеву протягом 25 років. До її обов’язків також входило розношування взуття, яке потім носила Єлизавета.

«PETA піднімає склянку джина і дюбонне, вітаючи гуманне рішення королеви відмовитися від хутра. Ця нова політика є ознакою епохи, в якій 95% британців не носять натуральне хутро», – заявила директорка міжнародних програм зоозахисної організації Мімі Бехеші.

Хутряні ферми було заборонено в Англії та Вельсі у 2000 році, а в Шотландїі та Північній Ірландії – у 2002.

Через заборони хутряних ферм у Європі виробництва почали переносити в Україну. Офіційно в Україні існує 37 хутряних підприємств. Торік петиція про за заборону виробництва хутра в Україні набрала понад 26,5 тисяч підписів. У травні Верховна Рада не змогла ухвалити законопроєкт, який забороняє хутряні ферми.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button