На українському ринку з’явиться рослинне м’ясо Beyond Meat
Рослинну «яловичину» обіцяють продавати в низці київських ресторанів, кейтерингових компаніях та службах доставки їжі.
Рослинну «яловичину» обіцяють продавати в низці київських ресторанів, кейтерингових компаніях та службах доставки їжі.
Штучний яловичий фарш. Фото: Beyond Meat
Американський стартап Beyond Meat, який виробляє рослинне м’ясо, має вийти на український ринок вже цього місяця, повідомляє MMR з посиланням на дистрибютора в Україні – компанію Вест Мілз.
Щонайперше продукція Beyond Meat з’явиться у Києві. Страви з вегетаріанського м’яса готуватимуть у закладах ЖЗЛ, Queen, The Burger, Not only Fish, Avalon, Mocco, Normal, Havana, Fabius, Villa Riviera, Маяк, Bassano, Champion Hall, Star Burger та у ресторанах Дмитра Борисова.
Сувлакі з рослинного м’яса. Фото: Beyond Meat
Рослинне м’ясо також обіцяють запровадити у меню київської школи Midgard, у коворкінгу IZONE та популярних кейтерингових компаніях та службах доставки їжі.
Згодом котлети, фарш та ковбаски з штучного м’яса продаватимуть у супермаркетах.
«Італійські ковбаски». Фото: Beyond Meat
В США страви з рослинним м’ясом Beyond Meat вже є у меню KFC та Burger King.
Мітболи зі штучного яловичого фаршу. Фото: Beyond Meat
Компанію Beyond Meat засновано 2009 року. Вона спеціалізується на рослинних замінниках курятини та яловичини, в основі яких – бобовий білок, рапсова і кокосова олії. Продукти імітують смак, текстуру та поживність справжнього м’яса.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті