Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 26304 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Штучний яловичий фарш. Фото: Beyond Meat

Американський стартап Beyond Meat, який виробляє рослинне м’ясо, має вийти на український ринок вже цього місяця, повідомляє MMR з посиланням на дистрибютора в Україні – компанію Вест Мілз.

Щонайперше продукція Beyond Meat з’явиться у Києві. Страви з вегетаріанського м’яса готуватимуть у закладах ЖЗЛ, Queen, The Burger, Not only Fish, Avalon, Mocco, Normal, Havana, Fabius, Villa Riviera, Маяк, Bassano, Champion Hall, Star Burger та у ресторанах Дмитра Борисова.

Сувлакі з рослинного м’яса. Фото: Beyond Meat

Рослинне м’ясо також обіцяють запровадити у меню київської школи Midgard, у коворкінгу IZONE та популярних кейтерингових компаніях та службах доставки їжі.

Згодом котлети, фарш та ковбаски з штучного м’яса продаватимуть у супермаркетах.

«Італійські ковбаски». Фото: Beyond Meat

В США страви з рослинним м’ясом Beyond Meat вже є у меню KFC та Burger King.

Мітболи зі штучного яловичого фаршу. Фото: Beyond Meat

Компанію Beyond Meat засновано 2009 року. Вона спеціалізується на рослинних замінниках курятини та яловичини, в основі яких – бобовий білок, рапсова і кокосова олії. Продукти імітують смак, текстуру та поживність справжнього м’яса.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button