Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Штучний яловичий фарш. Фото: Beyond Meat

Американський стартап Beyond Meat, який виробляє рослинне м’ясо, має вийти на український ринок вже цього місяця, повідомляє MMR з посиланням на дистрибютора в Україні – компанію Вест Мілз.

Щонайперше продукція Beyond Meat з’явиться у Києві. Страви з вегетаріанського м’яса готуватимуть у закладах ЖЗЛ, Queen, The Burger, Not only Fish, Avalon, Mocco, Normal, Havana, Fabius, Villa Riviera, Маяк, Bassano, Champion Hall, Star Burger та у ресторанах Дмитра Борисова.

Сувлакі з рослинного м’яса. Фото: Beyond Meat

Рослинне м’ясо також обіцяють запровадити у меню київської школи Midgard, у коворкінгу IZONE та популярних кейтерингових компаніях та службах доставки їжі.

Згодом котлети, фарш та ковбаски з штучного м’яса продаватимуть у супермаркетах.

«Італійські ковбаски». Фото: Beyond Meat

В США страви з рослинним м’ясом Beyond Meat вже є у меню KFC та Burger King.

Мітболи зі штучного яловичого фаршу. Фото: Beyond Meat

Компанію Beyond Meat засновано 2009 року. Вона спеціалізується на рослинних замінниках курятини та яловичини, в основі яких – бобовий білок, рапсова і кокосова олії. Продукти імітують смак, текстуру та поживність справжнього м’яса.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button