На українському ринку з’явиться рослинне м’ясо Beyond Meat
Рослинну «яловичину» обіцяють продавати в низці київських ресторанів, кейтерингових компаніях та службах доставки їжі.
Рослинну «яловичину» обіцяють продавати в низці київських ресторанів, кейтерингових компаніях та службах доставки їжі.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Американський стартап Beyond Meat, який виробляє рослинне м’ясо, має вийти на український ринок вже цього місяця, повідомляє MMR з посиланням на дистрибютора в Україні – компанію Вест Мілз.
Щонайперше продукція Beyond Meat з’явиться у Києві. Страви з вегетаріанського м’яса готуватимуть у закладах ЖЗЛ, Queen, The Burger, Not only Fish, Avalon, Mocco, Normal, Havana, Fabius, Villa Riviera, Маяк, Bassano, Champion Hall, Star Burger та у ресторанах Дмитра Борисова.
Рослинне м’ясо також обіцяють запровадити у меню київської школи Midgard, у коворкінгу IZONE та популярних кейтерингових компаніях та службах доставки їжі.
Згодом котлети, фарш та ковбаски з штучного м’яса продаватимуть у супермаркетах.
В США страви з рослинним м’ясом Beyond Meat вже є у меню KFC та Burger King.
Компанію Beyond Meat засновано 2009 року. Вона спеціалізується на рослинних замінниках курятини та яловичини, в основі яких – бобовий білок, рапсова і кокосова олії. Продукти імітують смак, текстуру та поживність справжнього м’яса.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті