Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьомого грудня о 17:00 гурт Onuka і Молодий театр влаштують святковий вертеп «Про щастя і готові гроші» під час різдвяного Кураж Базару, у 19-му павільйоні ВДНГ.

Ната Жижченко та музиканти гурту гратимуть міфічних героїв, які були задіяні у зйомках кліпу на трек Zenit.

Казкові образи для відео створила художниця по костюмах Леся Патока із матеріалу, знайденого на київських секонд-хендах.

Після мінівистави та допрем’єрного перегляду кліпу відбудетсья аукціон, де кожен з гостей зможе придбати речі з відео Zenit. Усі виручені кошти буде передано Кураж Базару.

Офіційна прем’єра відео запланована на дев’яте грудня. У треку, стилізованому під календарно-обрядову пісню, використали чимало народних інструментів, таких як цимбали, бандуру, дримбу, трембіту.

Торік Onuka зняла кліп Strum на сміттєзвалищі у Підгірцях.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button