Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Максим Бахматов, радник мера столиці Віталія Кличка, запустив власний відеоблог «Радник». Про це він повідомив на своїй сторінці Фейсбук.

У першому випуску Бахматов розповів історію з добудовою на Майдані незалежності.

Загалом радник мера описав ситуацію в країні як «будівельне свавілля». За його словами зараз у Києві близько 120 незаконних будівництв різного рівня, лише в Шевченківському районі – близько 40 надбудов, добудов, прибудов, а загалом по Києву – десь 400.

У ролику Бахматов називає проблему незаконних добудов «загальнонаціональною», а тому міська влада запросила до її вирішення прем’єр-міністра.

Крім того, Бахматов наголосив, що «це не проблема міст, а ознака слабкої держави», а «після кінця Радянського Союзу в країні ніхто не займався інфраструктурними проблемами».

https://www.facebook.com/mbakhmatov/videos/2862533907104809/

Читайте також: У КМДА закликають громадськість допомагати у демонтажі незаконних надбудов

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button