Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Railway Gazette

Біля заводу Audi в німецькому місті Інгольштадт відкрили залізничну станцію, яка має на меті заохотити працівників концерну добиратися до роботи не приватним транспортом, а залізницею й таким чином знизити обсяг викидів в атмосферу. Про це повідомляє ЦТС з посиланням на Railway Gazette.

Нова станція щоденно обслуговуватиме близько трьох тисяч пасажирів. Зі станції можна пересісти на інший громадський транспорт.

Будівництво коштувало 9,2 мільйона євро, ще 6,15 мільйона пішло на облаштування інфраструктури. Проєкт фінансували спільно концерн Audi, державна залізнична компанія Deutsche Bahn, муніципалітет Інгольштадта та уряд землі Баварія.

Фото: Railway Gazette

«Стала мобільність стосується всіх нас, і бізнесу, і політики, і суспільства. Це не просто чергова станція, а транспортний хаб для працівників Audi та всіх мешканців району», – заявив на відкритті Петер Кьосслер, член правління Audi.

Нагадаємо, концерн Siemens планує вкласти 600 мільйонів євро у будівництво «розумного міста» в районі заводу на околиці Берліна.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button