Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Прорив у Солом’янському районі. Фото: Інформатор

Вночі 15 січня неподалік Севастопольській площі прорвало трубу з гарячою водою, повідомляє Інформатор.

Подія сталася на вулиці Сім’ї Ідзиковських, але гарячою водою залило також вулицю Донецьку та подвір’я будинків. Працівники «Київтеплоенерго» у грубій формі попросили журналістів видання не знімати.

Це вже щонайменше четверта комунальна аварія за останні дві доби у Києві. Увечері 14 січня прорвало трубу з гарячою водою біля ЖК Campus, розташованому на вулиці Нижньоключовій на території КПІ.

У пресслужбі ЖК Campus зазначили, що будинок має власну автономну котельну та не використовує міські тепломережі для опалення.

Аварія біля ЖК Campus

Ще один прорив стався на вулиці Василя Касіяна, що на житловому масиві Теремки-2. 11 січня комунальники Голосіївського району повідомляли, що через пошкодження тепломережі відключать опалення і гарячу воду на Теремаках і Теремках-2 з 13 до 14 січня.

Наймасштабніша аварія сталася 13 січня на Либідській площі. Опіки дістали 10 осіб, семеро з яких шпиталізували. Гарячою водою затопило нульовий і мінус перший поверхи ТРЦ Ocean Plaza.

«Київтеплоенерго» повідомляє, що вранці 15 січня закінчили ремонтувати трубопровід на Либідській: загалом замінили 23 метри труби. Зазначають, що цей трубопровід проклали у 1987 році, він обслуговує близько 3000 будівель. Дорожники почали відновлючати асфальт на проїзній частині.

Раніше два роки поспіль трубу проривало на розі вулиць Шота Руставелі та Саксаганського.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button