У Києві шеф-кухарі приготували різдвяний обід для тисячі літних людей (фото)
Пригощали котлетами по-київськи і картопляним гратеном.
Пригощали котлетами по-київськи і картопляним гратеном.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 26302 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
Фото: Hannah Zenn, facebook.com/hannahzenn9
Сьомого січня в Києві відбувся Благодійний полуденок для 1000 людей старшого віку.
Фото: facebook.com/starenki/
У заході, який організувала гастроспільнота Foodies, взяли участь десятки шеф-кухарів українських ресторанів під кураторством шеф-кухаря «Гостерії Хата Підопригора» Міралі Ділбазі.
Фото: facebook.com/starenki/
Серед учасників – кухарі з закладів Канапа, Kyiv Chefs Dinner, Wine Love, Топот, Coin, Win Bar, Nebo, Tin Tin, goodwine, Good Girl, Зигзаг, Bursa hotel, Bowl, Winovnik, Bakehouse та інші. Загалом, як повідомляє Благодійний фонд «Старенькі», до організації свята долучилися понад 130 волонтерів.
Фото: facebook.com/starenki/
«Тепер я знаю людей, які можуть зробити 1000 котлет по-київськи, 400 кілограмів картопляного гратену, і зробити зщасливими тисячі людей», – написав бренд-шеф сім’ї ресторанів Farsch Ігор Мезенцев.
Фото: Дима Бахта, facebook.com/mezencevchef
Під час обіду на сцені співали різдвяні колядки «Щука-Риба» – фольклорний гурт, що утворився при Музеї Івана Гончара. Гостям обіду також роздали пакунки з подарунками.
Фото: facebook.com/starenki/
«Олександра Макарівна, переселенка, Софія Микитівна, якій виповниться 88 за місяць, Владлен, стильний художник, який відмовився зніматись, проте кілька разів уточнив, чи будуть годувати нас, волонтерів, Лідія Семенівна, яка все життя була бухгалтером, Наталя Василівна, поетеса, яка переживала, що не взяла з собою власну книжку. І ще сотні інших ба та дє провели 7 січня святково, весело та смачно», – розповідає Благодійний фонд «Старенькі».
Фото: facebook.com/starenki/
Влаштовуючи Благодійний полуденок, організатори спробують звернути увагу на можливість раціонального використання продуктів, згідно з принципами zero waste. У ресторанах Києва щомісяця близько 3-10% продуктів залишаються нереалізованими. Часом на звалище викидають свіжу, не зіпсовану їжу.
Фото: facebook.com/starenki/
Фото: facebook.com/starenki/
Фото: facebook.com/starenki/
Фото: facebook.com/starenki/
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті