Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото Біллі Айліш з сайту insider.com

У інтерв’ю виданню Rolling Stone співачка Біллі Айліш, яка нещодавно отримала 5 статуеток на 62-й церемонії «Греммі», та її брат Фіннеас О’Коннел розповіли, як з’явився семпл приспіву однієї з найвідоміших пісень Айліш –  Bad Guy. 

Біллі розповідає, що шукаючи біти до треку, вони з Фіннеасом, який є співавтором музики до пісень Біллі та її продюсером, довго не могли знайти той самий ритм приспіву, який гармонійно продовжував би ритм куплетів. Невдовзі, під час однієї з мандрівок до Сіднею, Біллі з мамою стояли на світлофорі і їй дуже сподобався звук, що сповіщає пішоходів про очікування перед переходом вулиці.

Біллі дістала телефон та зробила запис, який вона потім дала послухати Фіннеасу, а той, пришвидшивши звук сповіщувача, перетворив його на біт, який став основою приспіву.

Фіннеас також розказує, що коли він був у Сіднеї з батьком, той запитав його: «Ти чув цей звук?», на що Фіннеас відповів: «Так, у приспіві Bad Guy».

Біллі Айліш стала популярною в США після виходу пісні Ocean Eyes у 2016 році. Пісня Bad Guy вийшла у березні 2019 року та невдовзі попала в топ американського чарту Billboard Hot 100. На 62й церемонії «Греммі» співачка отримала 2 статуетки за Bad Guy: «Найкраща пісня» та «Найкращий запис».

 

 

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button