Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23618 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Виступ Placebo на фестивалі у 2018 році. Фото: atlasweekend.com

Організатори музичного фестивалю Atlas Weekend, який відбудеться 7-12 липня в Києві, оголосили третього хедлайнера – британський гурт Placebo.

«Зараз Placebo у студії працюють над восьмим лонгплеєм. Тому цього літа ми першими почуємо вживу нові композиції», – йдеться в повідомленні.

Placebo вже були хедлайнерами Atlas Weekend у 2018 році, а також давали концерти в Києві у 2007, 2010 та 2012 роках. Пік популярності цього гурту припав на кінець 1990-х, коли вийшли перші два альбоми «Placebo» та «Without You I’m Nothing».

Інші два хедлайнери Atlas Weekend 2020 – Twenty One Pilots та A$AP Rocky (останній мав виступати на Atlas Weekend минулого літа, але затримався у шведській в’язниці).

Квиток на всі дні фестивалю зараз коштує 3100 гривень. З 2016 року Atlas Weekend проводять на території Виставкового центру.

Читайте також: Журналіст Forbes: відвідувачі Atlas Weekend – одні з найбільш стильних у Східній Європі

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button