Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Peng Chen, Unsplash

20 березня активісти планують влаштувати всеукраїнський флешмоб «Один мільйон дерев за 24 години» і таким чином встановити рекорд України.

Ті, хто бажають долучитися до акції, можуть висадити дерева самостійно або ж використати підготовлену організаторами ділянку, вже з готовою землею та інвентарем, – 20 березня, попередньо зареєструвавшись як волонтер на сайті ініціативи.

Інціатори посилаються на заклик, який пролунав днями на економічному форумі в Давосі, – висадити до 2030 року один трильйон дерев на всій планеті для боротьби зі змінами клімату.

Проєкт «Озеленення України» започаткували Книга рекордів України та CEO Club Ukraine. Протягом року в рамках цього проєкту планують також створити інтерактивну карту озеленення України, провести освітні воркшопи, благодійний забіг тощо.

Нагадаємо, торік в Ефіопії висадили більше 350 мільйонів дерев за 12 годин.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button