Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

CNN повідомляє, що поліція Індії, придумала план, щоб знизити рівень шумового забруднення міста Мумбаї. У місті випробовують технологію, що змушує водіїв чекати зеленого сигналу, якщо вони занадто довго сигналять.

Систему випробували в листопаді та грудні минулого року. На цей час до світлофорів підключили лічильники децибел. Як і в багатьох великих мустах в Індії, більшість світлофорів мають таймери. Якщо система фіксувала рівень шуму 85 децибелів або більше, таймер обнулявся. а сигнал світлофору залишався червоним.

Пранай Ашок, речник місцевої поліції, заявив CNN, що експеримент тривав протягом 15 хвилин на день і проходив на«кількох важливих перехрестях».
З кожним місяцем кількість місць, де тестують систему, збільшується. Поліція сподівається, що згодом цю технологію впровадять для «всієї системи управління дорожнім рухом».

Читайте також: У Нью-Йорку відслідковують, хто їздить смугами громадського транспорту.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button