Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Старі та нові ліхтарі на мосту. Фото: Віталій Селик

В листопаді 2019 року відкрили відремонтовану ділянку мосту метро через Русанівську протоку. Ремонтувати міст почали ще у вересні 2018 року.

Окрім того, що на мосту підсилили балки, замінили тротуарні блоки і гідроізоляцію, покрили асфальтом проїжджу частину мосту та зробили поручні і огорожі, тут також встановили нові ліхтарі.

У КП «Київавтодор», що займається їх утриманням, кажуть, що старі ліхтарі будуть демонтовані найближчім часом. На питання куди їх дінуть, кажуть: «Туди, де завжди».

Чи будуть вони утилізовані, вирішуватиме підрядник, що проводить роботи на частині мосту. Охоронного статусу вони не мають і їх не занесено в реєстр місцевих чи загальнодержавних пам’яток.

Світлина зі сторінки у Facebook, Віталій Селик

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button