Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 26302 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ain.ua

На території Виставкового центру в Києві з’явився поштомат із швидкою їжею – бургерами, паніні та десертами, повідомляє AIN.UA.

Поштомат розробила IT-компанія Omnic, і його розташовано біля коворкінгу OmniCampus у павільйоні №5.

Їжу готує співробітник кафе, але він не контактує з клієнтом. Клієнт ствоює замовлення через термінал і оплачує його карткою або смартфоном. Співробітник кафе отримує замовлення, готує його та кладе у комірку зі свого боку. Клієнт отримує повідомлення, що його замовлення готове, і може прийти забрати з комірки.

Кожну комірку обладнано підігрівом, тож коли б не повернутися за замовленням, їжа залишиться теплою.

Фото: ain.ua

Така система, на думку розробників, може бути корисною для закладів швидкого харчування, бо дозволяє пришвидшити обробку замовлень принаймні удвічі. Крім того, клієнтам не потрібно стояти в черзі.

«Дослідження показують, що нове покоління вважає за краще отримувати послуги без контакту з людьми. Для них важливим є відчуття контролю за часом», – каже директорка з розвитку Omnic Анна Снітко.

Фото: ain.ua

Вартість встановлення такої системи починається від 10 тисяч доларів залежно від кількості комірок та рівня автоматизації.

Нагадаємо, низка закладів у Києві підключилася до нового сервісу Timeat, який дозволяє забронювати столик за допомогою мобільного застосунку, передзамовити й оплатити страви. Цей сервіс також покликаний мінімізувати контакт зі співпрацівниками ресторану та економити час.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button