Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Лейла Вайнрауб стане першою художницею, яка офіційно презентує свій фільм на Pornhub. Фото: facebook.com/leilahweinraub

Четвертого березня порнографічний сайт Pornhub вперше презентує непорнографічний документальний фільм, повідомляє Variety.

«Цей фільм відображає плани Pornhub щодо підтримки митців. Ми хочемо, аби нас сприймали як платформу для кураторів і художників. Ми помітили, що художники нерідко завантажують на наш сайт свій контент, який не можна публікувати на YouTube або Vimeo, адже правила циї майданчиків забороняють оголене тіло. Прем’єра повнометражного фільму стане початком», – заявив бендменеджер Pornhub Алекс Кляйн.

Йдеться про фільм Shakedown американської концептуальної художниці та режисерки Лейли Вайнрауб. Стрічка розповідає про квір-клуб для чорних лесбійок у Лос-Анджелесі. Вайнрауб почала роботу над проєктом у 2002 році та з того часу зняла понад 400 годин матеріалу. Прем’єра відбулася у 2018 році на Берлінському кінофестивалі. Після цього Shakedown демонстрували у поважних галереях, таких як лондонська Tate, нью-йоркська MoMA PS1 та інших.

Shakedown показуватимуть на Pornhub протягом березня, а влітку фільм буде доступний на iTunes.

Нагадаємо, зображення та повідомлення з сексуальним підтекстом також цензурує Facebook.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button