Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: poltava.to

Період підготовки до запровадження автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР на дорогах всієї України завершено, повідомляє в блозі «Української правди» міністро внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Він зазначає, що відповідні законодавчі та підзаконні акти вже готові. Наразі проводять останні технічні випробування.

За його словами, найближчими днями оголосять про початок перехідного періоду: перші 45 днів камери працюватимуть лише в режимі інформування і попередження.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що в квітні 2020 року запустять перші 50 камер автоматизованої системи фіксації порушень швидкісного режиму. Почнуть з Києва та його околиць.

«Згодом повна процедура штрафів і покарань з нарощуванням кількості камер – по всій країні. Ви до цього готові? Сподіваюся, що так! Це трохи дискомфортно після десятиріч “вольниці” – але це єдиний шлях для скорочення кількості загибелі людей на дорогах», – повідомив Аваков.

Читайте також: За місяць відеокамери зафіксували понад 70 000 порушень ПДР у Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button