Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Хмарочос

З п’ятого березня «Укрзалізниця» розпочала другу хвилю демонтажу МАФів на Вокзальній площі біля станції Київ-Пасажирський. Ліквідують 26 торгових точок на площі та у конкорсі, який з’єднує Центральний та Південний вокзали.

Під знесення підпали торговельні точки, у яких закінчився термін оренди, в тому числі точки продажу алкоголю на розлив, повідомляють в УЗ.

Фото з допису у Facebook «Укрзалізниці»

Також, для посилення правопорядку на вокзалі з лютого 2020 року залучили працівників Національної поліції. Тепер на територіях вокзалів розташовано 15 постів Управління поліції охорони, на яких чергують 25 правоохоронців.

Член правління АТ «Укрзалізниця» Марчін Целеєвський повідомив, що демонтаж МАФів на вокзалі триває з осені минулого року.

«Наша мета — зробити головні залізничні ворота України комфортним та безпечним простором для громадян. В рамках комплексної програми із поліпшення сервісу «Назустріч клієнту» Укрзалізниця розпочала ліквідацію осередків хаотичної торгівлі та посилює контроль за порядком та безпекою на вокзалі. Минулого року ми ліквідували 10 кіосків на Вокзальній площі, а вже цієї п’ятниці стартує друга масштабна хвиля демонтажу МАФів», — зазначив він.

Повідомляють, що МАФи, які залишаться на вокзалі, будуть реконструйовані та приведені до єдиного стилю.

Минулого року нелегальні МАФи на Вокзальній площі зносив КП «Київблагоустрій» .

 

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button