Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/andreev.solomianka

Демонтажники КП «Київблагоустрій» почали зносити нелегальні МАФи на Вокзальній площі, повідомив директор комунального підприємства Андрій Андрєєв.

Початок демонтажу Андрєєв анонсував кілька днів тому під час інспекції території. Наразі прибрали два кіоски з чаєм і кавою біля місця відправлення приміських електричок.

Фото: facebook.com/andreev.solomianka

«Роботи затягнулись через спротив підприємців, які так і не змогли надати документи, які б довели законність перебування цих ларьків на території вокзалу», – повідомив директор «Київблагоустрою».

«Потроху ми вивільнимо вокзал від подібного страхіття», – додав він.

Фото: facebook.com/andreev.solomianka

Раніше комунальники вже намагалися прибирати торговельні намети на Вокзальній площі, але торговці поверталися після кожного демонтажу.

Минулого тижня міська адміністрація заявила, що наведе лад на Центральному залізничному вокзалі до травня. Планують замінити асфальт, впорядкувати паркування і торгівлю.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button